Noord-Zuid

Watersportvereniging Noord-Zuid zet zich al meer dan 84 jaar in voor de watersport en het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. Inmiddels hebben we al meer dan 300 leden en is het ons doel om jaarlijks meer mensen te bereiken en te enthousiasmeren voor de watersport en de natuur. Daarom vinden wij het belangrijk om niet alleen te faciliteren in alles wat met het zeilen te maken heeft, maar ook om voor een leuke onderlinge sfeer aan het water te zorgen.

Ieder jaar ontstaan er middels de wedstrijden, evenementen en zeillessen weer mooie vriendschappen en connecties die allemaal anders zijn, maar 1 aspect gelijk hebben met elkaar: de passie voor het zeilen en het plezier om op het water te zijn. Deze passie willen we ook in de toekomst met elkaar kunnen blijven delen en de lidmaatschappen vormen daarin een belangrijk onderdeel. Wil jij meer weten over dit lidmaatschap en hoe je ons, maar vooral jezelf daar een plezier mee doet? Lees dan hier meer informatie over de lidmaatschappen.

Wil jij lid worden van watersportvereniging Noord-Zuid? Meld je dan vandaag nog aan.

lid worden

WSV Noord-Zuid Nieuwkoop

Noord-Zuid is een watersportvereniging die het plezier, de lol en competitie rondom het zeilen en actief op het water zijn wil versterken en verspreiden. We nodigen je van harte uit om hier een onderdeel van te zijn!

 
noordzuid-logo-wit

Contact info

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875