Thuishaven

Ons grote trots is het clubgebouw met een prachtig uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast wordt het clubhuis omringt door een mooie haven waar jaarlijks weer veel mensen genieten van een vaarvakantie of een dagje recreëren. We zijn voorzien van de volgende gemakken:

- Een eigen bar en terras die open zijn tijdens wedstrijden en evenementen
- Meerdere ligplaatsen tot maximaal 10m voor leden
- Douche, toiletten, stroom en water
- Het centrum van Nieuwkoop ligt op een loopafstand van de haven
- Gratis Wifi

Om nog lang te kunnen genieten van alle gemakken op en rondom de haven, vinden wij het als vereniging enorm belangrijk om het milieu te beschermen. Zo hebben we als vereniging dan ook zitting in belangenorganisaties zoals het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond en Gebruikersbelang Plassengebied Nieuwkoop/Noorden (GPNN). Hierdoor kunnen we meebeslissen over hoe wij op een verantwoorde manier kunnen blijven genieten van de natuur. Daarnaast houden wij natuurlijk toezicht op wat in en rond onze haven gebeurt. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om onderhoud aan je boot te plegen in de haven.

z
zz

WSV Noord-Zuid Nieuwkoop

Noord-Zuid is een watersportvereniging die het plezier, de lol en competitie rondom het zeilen en actief op het water zijn wil versterken en verspreiden. We nodigen je van harte uit om hier een onderdeel van te zijn!

 
noordzuid-logo-wit

Contact info

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875