Vraag en aanbod

De vraag en aanbod functie is bedoeld voor leden van de watersportvereniging. Op deze pagina kunnen advertenties worden geplaatst voor alles wat maar met watersport te maken heeft, mits er geen sprake is van commerciële doeleinden. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het verkopen van je boot, of het zoeken naar goede zeilen, of een sportieve uitrusting.

Wil jij hier graag meer over weten of iets aanbieden? Neem dan contact met ons op.

SPELREGELS:
● Bij het aanbieden van je advertentie a.u.b. je lidmaatschapsnummer vermelden voor administratieve doeleinden.
● Advertenties zijn niet gebonden aan een aantal regels/tekens, maar houd het kort en bondig.
● 1 foto per advertentie is toegestaan. Dit beeldmateriaal moet in .jpg worden aangeleverd.
● Advertenties blijven maximaal 60 dagen zichtbaar op de website. Indien gewenst kunt je de advertentie opnieuw aanbieden na het verstrijken van deze termijn.
● Wanneer de advertentie niet meer van toepassing is, laat dit dan aan ons weten zodat wij deze kunnen verwijderen van de website.
● Vergeet niet je e-mailadres en/of telefoonnummer te vermelden, zodat potentiële kopers/aanbieders je kunnen bereiken.
● Je kan de advertentie per mail aanbieden bij de secretaris.


Disclaimer
* Noord-Zuid Nieuwkoop behoudt zich het recht voor om, geheel naar eigen goeddunken, advertenties welke niet voldoen aan bovenstaande 'spelregels' niet te plaatsen. U krijgt hiervan géén notificatie.
** Noord-Zuid Nieuwkoop is niet aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties en de kwaliteit van hetgeen er wordt aangeboden.

WSV Noord-Zuid Nieuwkoop

Noord-Zuid is een watersportvereniging die het plezier, de lol en competitie rondom het zeilen en actief op het water zijn wil versterken en verspreiden. We nodigen je van harte uit om hier een onderdeel van te zijn!

 
noordzuid-logo-wit

Contact info

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875