Cubhuis en Haven

 
 

Ons Clubhuis en Haven

naamloos-2Ons grote trots is het clubgebouw met een prachtig uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast wordt het clubhuis omringt door een mooie haven waar jaarlijks weer veel mensen genieten van een vaarvakantie of een dagje recreëren.

 We zijn voorzien van de volgende gemakken:

- Een eigen bar en terras die open zijn tijdens wedstrijden en evenementen
- Meerdere ligplaatsen tot maximaal 10m voor leden
- Douche, toiletten, stroom en water
- Het centrum van Nieuwkoop ligt op een loopafstand van de haven
- Gratis Wifi

niwa-2012-018Om nog lang te kunnen genieten van alle gemakken op en rondom de haven, vinden wij het als vereniging enorm belangrijk om het milieu te beschermen. Zo hebben we als vereniging dan ook zitting in belangenorganisaties zoals het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond en Gebruikersbelang Plassengebied Nieuwkoop/Noorden (GPNN). Hierdoor kunnen we meebeslissen over hoe wij op een verantwoorde manier kunnen blijven genieten van de natuur. Daarnaast houden wij natuurlijk toezicht op wat in en rond onze haven gebeurt. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om onderhoud aan je boot te plegen in de haven. Het haven regelement kunt hiernaast opvragen en downbloaden.

Ligplaats aanvragen

 U kunt hier een ligplaats aanvragen in de haven bij watersportvereniging Noord-Zuid. Boten groter dan 10 meter kunnen wij niet faciliteren, eveneens zal de breedte van uw schip een belangrijke factor spelen voor de mogelijkheden voor ligplaatsen


Havenregelement

Bekijk hier het havenregelement. U kunt het ook downloaden

Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)