Op en Aan het water

Motorboot varen

Wie de Nieuwkoopse plassen kent, weet hoe ontzettend mooi dit natuurgebied is. Niet alleen de mooie plassen zelf zijn uitermate geschikt voor recreatie. Ook de kleinere sloten die regelrecht door weilanden en bosgebieden lopen zou iedereen een keer gezien moetennaamloos-8hebben. De beste manier om dit te zien is natuurlijk vanuit het water.

Daarom verzorgen wij niet alleen zeilwedstrijden, maar bieden we ook de mogelijkheid om in groepsverband te varen met een motorboot. Dit doen wij door leuke toertochten te organiseren, zoals de ‘puzzeltocht’. Tijdens de puzzeltocht kun je vanuit een motorboot
al je zintuigen laten prikkelen door al dat moois wat de Nieuwkoopse Plassen te bieden heeft. Naast de gezelligheid krijg je ook nog eens alle wetenswaardigheden mee over het plassengebied. Zie de activiteiten kalender.

Vissen

Elk jaar in september en oktober wordt er twee keer gevist op de steigers van de haven Noord-Zuid. DIt is voor jong en oud, dik en dun, ervaren en onervaren vissers. Twee uur lang is hetvissen-meten de bedoeling om zoveel mogelijk meters vis te vangen. Aan het eind van de wedstrijd wordt de vangst nauwgezet gemeten met HET vismeet instrument van Noord_Zuid. Vervolgens volgt na afloop van de tweede dag de prijsuitreiking met mooie prijzen.

Mocht je geen visspullen hebben, we hebben een aantal hengeltjes staan die je mag gebruiken, inclusief "deskundig" advies.

vis-et-en-lvNadien wordt er gezellig nagepraat, het bekend "Visserslatijn" voert dan de boventoon.

Zie de evenementen kalender voor datum en tijd. Deelname is gratis en het clubhuis is open voor supporters.

 

 

Uitslagen 2020

Vissen


Naam: Tussen stand vissen 2020  Download
Type: pdf
Grootte: 98 kB
 

Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)