De allerbeste wensen voor 2022!

 
 

De allerbeste wensen voor 2022!

Geplaatst op 07-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Otto Groen

De allerbeste wensen voor 2022!

Helaas geen nieuwjaarsborrel op zondag 9 januari, maar wel een nieuwjaarsgroet.

Nog steeds in de greep van de vervelende pandemie. 2021: Een jaar waarin de boten eindelijk weer wat meer het water op konden. Ondanks de maatregelen hoop ik dat u een goed seizoen achter de rug heeft.

In gevolg van de huidige situatie rond om COVID-19, die ons allemaal raakt en dus ook onze vereniging, bleef het clubhuis, waar normaal veel te doen was, vaker leeg. Wij zijn nog steeds niet verlost van deze pandemie. Wij weten nu wel beter. Er is nog steeds licht aan het einde van de tunnel. De tunnel is alleen wat langer is geworden.

Maar, bovenal was vorig seizoen een jaar waarin onze vereniging gedaan heeft waar zij goed in is: samen hebben we er, ondanks de wisselende maatregelen een mooi seizoen van gemaakt. Met de verschillende commissies en vrijwilligers hebben wij als vereniging Noord-Zuid een aangepast programma kunnen draaien. De jeugd, open boten, onderlinge wedstrijden, Oude Garde, Nederlands Sprint Kampioenschap O-jol, Midwinter en motorboten waren actief op de plas. De focus lag op wat wél kon.

Samen hebben we gezelligheid getroffen in de boten, op de steigers én uiteraard op ons (overdekte) terras. We hebben daar gelachen, elkaar complimenten gegeven, én een hart onder die spreekwoordelijke riem gestoken. Maar ook hebben we lekker gemopperd. Het was allemaal goed!

Uiteraard willen we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Onder het motto “kan het niet persoonlijk, dan maar per nieuwjaarswens”. Als bestuur, maar ook namens al die andere vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze vereniging het succes is dat zij is, wensen wij u een heel gezond, vaarrijk en bovenal fantastisch 2022!

Wij zien jullie graag terug in ons clubhuis, of bij één van de activiteiten zodra het weer kan. Voor nu: blijf gezond en let op elkaar.

Misschien kan de winter ons nog verrassen met ijs. Tot op de haven!

 

Watersportvereniging Noord-Zuid Nieuwkoop

Het Bestuur.


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)