Eindelijk goed watersportnieuws

 
 

Eindelijk goed watersportnieuws

Geplaatst op 26-05-2021  -  Categorie: Algemeen

alv-1-2

 

 

 

 

 

 

 

Beste Noord-Zuid leden,

Eindelijk goed nieuws: buitensporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Daarnaast is er het vooruitzicht dat we binnenkort met meerdere mensen bij elkaar kunnen komen.

 Met deze nieuwe energie hebben wij als bestuur ons als doel gesteld nog 2 algemene ledenvergaderingen (ALV) voor de zomer te organiseren. Het betreft hier de uitgestelde vergadering over de statuten en onze jaarvergadering. Hierbij nodigen wij u via deze nieuwsbrief alvast uit voor de ALV statuten op dinsdag 22 juni 2021. Stukken voor de vergadering, locatie en tijd volgen nog. De ALV jaarvergadering hebben we nu voorzien op donderdag 8 juli 2021.

Deze aankomende activiteiten worden op de website toegevoegd aan het overzicht. Beide vergaderingen zullen ook online bij te wonen zijn.

Nu stap twee van het openingsplan is ingegaan, kunnen wij als Noord-Zuid ook voorzichtig aan het watersportseizoen beginnen. De 1,5 meter economie is nog wel van kracht, dienen we de bewegingen in de haven nog te beperken, toiletten en douches blijven nog gesloten, net als het clubhuis. Voor bestellingen van consumpties hanteren we ‘take away’, nuttigen van consumpties in het clubhuis is niet toegestaan. Ons buitenterras mag wel weer open tot 20.00 uur. Als voorwaarde geldt: op een terras maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand, tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden,

Buitensporten: dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand.

Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buitensporten. Wij zijn als vereniging inmiddels dan ook weer met de jeugdinstructie begonnen.  

Op vrijdag 28 mei zal de eerste vrije training georganiseerd worden, de onderlinge 3 van 30 mei en onderlinge 4 van 13 juni hebben we omgezet naar trainingen, omdat wedstrijden en publiek nog niet zijn toegestaan. Deelname aan deze evenementen zijn op dit moment vanwege de beperkingen alleen voor leden. U kunt zich nu hiervoor opgeven via de website.

De activiteit Lady Sail gaat dit jaar helaas niet door. Voor ons evenement Veenbonken Cup zijn we nog aan het kijken in welke vorm dit evenement doorgang kan vinden. Hou de website in de gaten voor het al dan niet doorgaan van de activiteiten

Wij wensen u een mooi seizoen.

 

Het bestuur


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)