Geklust en Gemeten

 
 

Geklust en Gemeten

Geplaatst op 02-12-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Otto Groen

Afgelopen vrijdag 27 november maakte drie enthousiasten leden gebruik van het rustige weer, net voor de kou zijn buitenboordmotor-startschip intrede deed, om de tonnen eruit te halen. Binnen de Corona maatregelen 2 op het ponton en 1 kapitein in de door Edwin ter beschikking gestelde motorboot de “Jonija”. Op de steigers kreeg de buitenboordmotor van het startschip een servicebuurt. De anderen buitenboordmotoren werden opgehaald door Ensink.

Ook is op die dag een grensreconstructie verricht door het kadaster. Dit in voorbereiding op de werkzaamheden voor het entree van het clubhuis en het aankomend onderhoud aan de beschoeiing en terras links naast het clubhuis grensmeten-1wat volgend jaar op de agenda staat. Onze terreincommissaris gaat dit alles verder uitwerken en op de ALV in maart 2021 geeft het bestuur een update aan de leden van Noord-Zuid. 

De tekening van de situatie aan het Molenpad verwachten wij binnen 14 dagen en we gaan in goed overleg met onze buren de werkzaamheden (reeds goedgekeurd tijdens de laatste ALV) laten uitvoeren.

Al met al een productieve dag. Bij aankomst kon de drone van Edwin de binnenkomst van de merktekens vastleggen.

Alle vrijwilligers bedankt!

Namens het bestuur, Otto Groen.

 

 


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)