Het gaat dit jaar anders dan andere jaren... Update

 
 

Het gaat dit jaar anders dan andere jaren... Update

Geplaatst op 09-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Gerben Spaargaren

Beste leden,

Normaliter zou u rond deze tijd de Boot-schappen 2021 hebben ontvangen en de factuur voor 2021. En natuurlijk zouden we elkaar zien en spreken op onze Algemene Vergadering, zijnde de jaarvergadering. In deze nieuwsbrief berichten wij u over deze zaken die dit jaar anders gaan dan anders. Helaas blijven de omstandigheden bijzonder, maar in deze rare tijd gloort er licht aan de horizon of beter gezegd in onze woorden ‘de bovenboei is in zicht’!

Boot-schappen 2021
We zijn druk bezig met het samenstellen van ons boekje voor 2021. Het duurt alleen wat langer dan dat u van ons gewend bent. We vragen nog even uw geduld en dan ontvangt u in deze maand maart weer een mooi naslagwerk van 2020 en een doorkijk voor 2021 in kleur.

Factuur 2021
Begin februari heeft u zich misschien afgevraagd ‘hé, ik heb nog geen factuur van Noord-Zuid gehad voor mijn contributie of liggeld 2021?’. En dat klopt! Voor de facturatie zijn we voor velen van u en voor ons zelf het leven een stuk makkelijker aan het maken. We gaan werken met automatische incasso, machtigingen. Om dit systeem in te regelen hebben we wat meer tijd nodig dan gedacht. Neemt niet weg dat u in deze maand maart de factuur en de bijbehorende informatie omtrent automatische incasso kunt verwachten.

Algemene Vergadering
En ja, dan ook nog de Algemene Vergadering zijnde de jaarvergadering. Ook die laat nog even op zich wachten. Met de uitgestelde jaarvergadering 2020 in oktober hebben we goede ervaringen opgedaan in een mix van fysieke aanwezigheid en deels digitaal. Door de huidige overheidsmaatregelen is het echter niet mogelijk om een vergadering te houden waarbij in ieder geval een deel van de leden fysiek aanwezig kan zijn. Daarom hebben wij als bestuur besloten om versoepeling van de maatregelen af te wachten en zodra het mogelijk is een algemene vergadering te plannen. Dit geldt voor zowel de algemene vergadering ten behoeve van de herziening statuten als ook de jaarvergadering. Beide vergaderingen zullen los van elkaar gehouden worden.

 Bij deze wil ik u bedanken voor uw geduld en werken wij door om van 2021 een mooi watersportseizoen te maken.

 

Gegroet, namens bestuur Watersportvereniging Noord-Zuid Nieuwkoop,

Gerben Spaargaren

Voorzitter


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)