Het zeilen is weer opgestart

 
 

Het zeilen is weer opgestart

Geplaatst op 31-07-2020  -  Categorie: Algemeen

Geachte leden, 

 

Het zal u niet ontgaan zijn, maar we zijn weer van de kant! Met de verruimingen die na 1 juli mogelijk zijn geworden, is het zeilen weer opgestart. In beperkte mate, dat wel. De grote evenementen blijven nog steeds niet mogelijk. De vrijdagavondtrainingen daarentegen zijn al meerdere keren een succes geweest. De onderlinge wedstrijden op zondag zijn met 10 à 15 boten ook succesvol. We proberen iedere zondag tot en met eind augustus de onderlinge wedstrijden te blijven varen. Houd voor verdere informatie de website met agenda in de gaten.

 

De trainingen en onderlinge wedstrijden organiseren we met inachtneming van de landelijke richtlijnen met betrekking tot het Corona-virus. Het reguliere herentoilet is nog steeds gesloten en één van de twee damestoiletten is tijdelijk een herentoilet. En zo is ons clubhuis wel geopend voor een drankje en een kleine versnapering met maatregelen om 1,5 m afstand te houden. En natuurlijk het nuttigen van uw consumptie kan buiten op het terras en niet binnen. Stoelen en tafels staan daar op 1,5 m.

 

Het doet ons goed om onze leden weer op de haven te zien. Wel hebben we voor onze bezoekers een belangrijke boodschap: “Is het te druk, blijf/ga dan weg!”

 

Wij wensen u namens het bestuur een goede zomer.

 

Gerben Spaargaren

Voorzitter watersportvereniging Noord-Zuid Nieuwkoop

 


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)