Johan en Andrea de grootste beker!

 
 

Johan en Andrea de grootste beker!

Geplaatst op 24-09-2022  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: Tim Rijvers

Afgelopen zaterdag was het tijd om de onderlinge competitie van NOZ af te sluiten met de onderlinge finale. Een spannende finaledag die dubbel telt in de Jaarranking. De lijst werd aangevoerd door Johan en Andrea met een ruime voorsprong, maar alles was nog mogelijk met 6 geplande wedstrijden en dubbele punten. De strijd om de 2e plek was nog spannender, de nummers 2(Ewoud en Anne), 3(Wesley) en 4(Tim en Wim) stonden ook nog dicht op elkaar.

De dag begon goed met 9 boten aan de start en een mooi windje. Na het palaver gingen alle teams het water op en hebben we 2 mooie wedstrijden gevaren. Tijdens de 3e wedstrijd van de dag trok de wind verassend aan naar een goede 6 bft en hadden alle teams hun handen vol om bij de bovenboei te komen. Hierna werd de wedstrijd ook afgekort en was het tijd voor de lunch. Onder het genot van een heerlijk broodje bal zagen we de wind nog verder aantrekken en werd het een fluitconcert in de haven van Noord-Zuid. Na goed overleg tussen de wedstrijdleider en de zeilers is besloten om in de middag niet meer te varen. Jammer natuurlijk, maar het voordeel was wel dat de borrel met heerlijke hapjes een stuk eerder begon dan gepland.

 

Na de 3 gevaren wedstrijden hebben Hans en Edwin de onderlinge finale gewonnen met 2 eerste plekken en een 4e plek.

De 1e plaats in de jaar ranking is onbedreigd gebleven, Johan en Andrea gingen er met de grootste beker vandoor. Ondanks dat Wesley er helaas niet bij kon zijn was het nog spannend wie er 2e ging worden. Uiteindelijk hebben Ewoud en Anne hun 2e plaats vast gehouden en zijn wij 3e geworden. 

Het was een mooie dag die super geregeld was door de wedstrijdleider Pieter Lanser, Adriaan in de rubberboot, Louis achter de bar en alle andere vrijwilligers. Dank daarvoor.

Groetjes Tim en Wim 4179

Foto's en Uitslagen


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)