Nieuwjaarsgroet 2021: Behouden vaart!

 
 

Nieuwjaarsgroet 2021: Behouden vaart!

Geplaatst op 09-01-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Gerben Spaargaren

Beste leden,

 

Allereerst wensen we u een gezond, voorspoedig en watersportrijk 2021!

Onze nieuwjaarsreceptie kan helaas geen doorgang vinden dit jaar. Langs deze weg willen wij dit begin van het seizoen niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Onze vereniging heeft net als de rest van het land pas op de plaats gemaakt in lijn met de overheidsmaatregelen. Vorig jaar hebben wij beperkt nog wat activiteiten kunnen laten doorgaan. Nu zijn wij in afwachting van betere tijden om de eerste evenementen te kunnen laten plaatsvinden; hoe, wat en wanneer blijft helaas onzeker. Uw en onze gezondheid en veiligheid staat nu voorop. photo-2020-06-17-18-39-59-1

De vereniging heeft niet stilgestaan, er is achter de schermen veel werk verricht na de laatste ALV op 3 oktober 2020:

 

  • Zo is de opgehaalde input van diverse leden omtrent aanpassing van de statuten door de commissie verwerkt. Het bestuur heeft het voorstel van de commissie ontvangen en willen dit de leden in de extra ALV ter afstemming voorleggen. Wanneer de maatregelen omtrent corona het weer toelaten, communiceren we een nieuwe datum met de leden om de nieuwe statuten vast te stellen. U ontvangt in die uitnodiging de voorgestelde wijzigingen op de besproken conceptstatuten in de vergadering van 3 oktober.

 

  • De aankomende bestuur mutaties kunnen met nieuwe bestuursleden volledig worden ingevuld. In voorbereiding op de reguliere ALV, indien de voorgedragen kandidaten worden aangenomen, kunnen wij met trots door als vereniging met vijf bestuursleden.

De vereniging blijft op koers ook in deze bijzondere tijden die wij met elkaar doormaken.

Wij wensen u een behouden vaart in 2021.

 

Namens het bestuur,

Gerben Spaargaren

 


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)