O-jol Finale 2020 gaat helaas niet door...

 
 

O-jol Finale 2020 gaat helaas niet door...

Geplaatst op 14-10-2020  -  Categorie: Wedstrijd  -  Auteur: Otto Groen

Ondanks grote inspanningen van de organisatie om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij nu moeten besluiten het alsnog af te gelasten. Het advies vanuit Den Haag was en is duidelijk; Blijf thuis!

 Het Bestuur van Noord-Zuid wil haar waardering uitspreken naar de Klassenorganisatie Olympiajol en wedstrijdleider Theo Meus  die alles in het werk hebben gesteld om dit evenement wederom naar Nieuwkoop te halen, maar nu helaas toch hebben moeten besluiten om het niet door te laten gaan. o-jol-1

 Dank aan alle vrijwilligers, bemanning startschip Rien den Oudsten en Otto Groen. Hettie Mandemaker en Monique Meus voor de geplande lunch op het water, rescue Adriaan Breukel en Lars Hellenberg, Edwin Tijsterman jachthaven faciliteiten en terreincommissaris Stephan Krimpenfort. Uitslagenverwerking in ZW Koos ´t Hoen en onze webmaster voor communicatie van de uitslagen op website van Noord-Zuid. Er is veel werk verzet en zonder al deze vrijwilligers en ondersteuning kunnen wij als vereniging niets organiseren. Wij kijken uit naar betere tijden en verwelkomen de O-jollen volgend jaar weer graag op ons prachtige club.

Namens het Bestuur Noord-Zuid,

Otto Groen


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)