UPDATE activiteiten Watersportvereniging Noord Zuid

 
 

UPDATE activiteiten Watersportvereniging Noord Zuid

Geplaatst op 30-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Hoe lang het coronavirus nog invloed heeft op de huidige en toekomstige activiteiten van Noord Zuid is nog niet volledig duidelijk op de lange termijn. Daarom plaatsen wij regelmatig updates op onze website over alles wat met Watersportvereniging Noord Zuid te maken heeft. Hieronder hebben we op een rij gezet wat er voor ons, leden van Noord-Zuid, maar ook de overige watersporters, veranderd is of de komende tijd gaat veranderen. 

Zondag 10 mei is onze jeugd voor het eerst het water op gegaan. Ondanks de nieuwe regels i.v.m. het coronavirus verliep de hele gang van zaken soepel. Opvallend was dat kinderen en ouders bijzonder goed op de hoogte waren van de door de overheid voorgeschreven regels en ons coronaprotocol. 

Voor de (wedstrijd)sport is het cruciaal dat, gefaseerd en onder voorwaarden, ook weer in meermansboten gevaren mag worden. De meermansboten zullen als ze in groepsverband willen zeilen, helaas nog even moeten wachten. Het Koninklijk Watersportverbond probeert de regels op dit punt aangepast te krijgen. Helaas is dat nog niet gelukt. Ook moeten we ons houden aan bijvoorbeeld de 1,5 meter. Het vermijden van drukke punten en dergelijke. Volg hierover nauwkeurig de berichtgeving.

Evenementen onder de vlag van Noord-Zuid vinden tot 1 september 2020 geen doorgang. Ook ons clubhuis, Boei 18, blijft tot 1 september gesloten.

Onze Algemene Ledenvergadering heeft dit jaar nog geen doorgang kunnen vinden. We zijn als bestuur aan het onderzoeken voor welke datum we een ALV gehouden moeten hebben en of hier bijvoorbeeld op een digitale wijze invulling aangegeven kan worden. De komende weken gaan we bekijken hoe e.e.a. georganiseerd kan worden.

Gelukkig zijn we een gezonde vereniging, waar de continuïteit niet in gevaar is (geweest). Geniet van varen op het water met gezond verstand en met inachtname van de overheidsregels. Houdt rekening met elkaar en blijf gezond. 

Namens het Bestuur, 

Gerben Spaargaren


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)