Veenbonken Cup en Voor NIWA

 
 

Veenbonken Cup en Voor NIWA

Geplaatst op 03-07-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Otto Groen

Beste leden / Beste zeilers,

 Het bestuur heeft in onderling overleg met de 16m2 klassenorganisatie besloten de Veenbonken Cup naar volgend jaar door te schuiven. Wij willen andere verenigingen met een alternatieve datum van de Voor-Niwa niet in hun vaarwater komen. Landelijk staan er al 16m2 evenementen in de kalender wat voor overlapping zorgt. Tevens willen wij als Noord-Zuid Nieuwkoop weer alles uit de kast halen om een volwaardig evenement met mooie prijzen en veel deelnemers te kunnen organiseren. Daarvoor is een goede promotie en voorbereidingstijd voor noodzakelijk.

Er liggen met dit besluit ook kansen voor Noord-Zuid als vereniging om ons (weer hernieuwd) op de kaart te zetten bij "andere" klassen dan de 16m2.  Traditioneel is de Voor-Niwa en Niwa een open club evenement. Veel klassen willen graag zeilen maar hebben niet zoveel keus over waar ze terecht kunnen.

Wij denken een goede kans te kunnen maken met oa. een halve kaag week, Loosdrecht op een lager pitje en sneekweek die niet doorgaat. Noord-Zuid Nieuwkoop wil op deze manier in dit gat springen en deze klassen met Nieuwkoop perspectief te bieden voor een mooi en gezellig weekend wedstrijdzeilen. Met de Voor Niwa en de Niwa hebben wij 2 mooie evenementen komende maand in handen en zou toch super zijn als we weer wat nieuwe klassen kunnen verwelkomen.

 

Otto Groen

Wedstrijdcommissaris


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)