Verlenging COVID-19 maatregelen

Geplaatst op 23-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Aan de leden van WSV Noord-Zuid Nieuwkoop,

Middels de berichtgeving vanuit de overheid van afgelopen dinsdagavond 21 april j.l. is de termijn van de verscherpte maatregelen verlengd teneinde de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te beperken. Het advies blijft nog steeds, gelet op de ernst van de situatie, dat niet alleen alle competitie, training- en oefenwedstrijden te annuleren, maar ook alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen niet door te laten gaan. Het bestuur geeft gehoor aan deze duidelijke oproep en heeft dan ook besloten in ieder geval alle activiteiten tot en met 19 mei 2020, zonder uitzondering, te staken.

Dit betekent dat WSV Noord-Zuid Nieuwkoop tot en met 19 mei 2020 is gesloten voor clubactiviteiten en dat er tot en met die datum geen activiteiten plaats zullen vinden op collectieve basis. De ALV van 14 maart 2020 blijft tot nader order uitgesteld.

Mochten er de komende tijd veranderingen komen in de genomen maatregelen dan zullen wij u hierover z.s.m. berichten.

Namens het bestuur, 

Gerben Spaargaren

Voorzitter


WSV Noord-Zuid Nieuwkoop

Noord-Zuid is een watersportvereniging die het plezier, de lol en competitie rondom het zeilen en actief op het water zijn wil versterken en verspreiden. We nodigen je van harte uit om hier een onderdeel van te zijn!

 
noordzuid-logo-wit

Contact info

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875