Waar krijg je zoveel zeiluren??

 
 

Waar krijg je zoveel zeiluren??

Geplaatst op 02-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ewoud Krens

Afgelopen zondag werd de derde onderlinge zeilwedstrijd(en) gevaren. In tegenstelling van wat men als weer had voorspeld, bleef het grotendeels droog deze zondag.

Maar liefst 10 boten verschenen er aan de start, Wessel Kuik als gelegenheidsstuurman met Liz, Wesley met een wisselende bemanning, Otto, de regelaar van de club en Marius, zeilend in de 4391, Kjel met zijn moeder, Paul David met zijn dochter, good old Teun als bemanning bij Michael in zijn pad verworven 4388, Klaas gelukkig weer eens in zijn boot te zien met Karsten, Fred met Wiebe en last but not least Johan en Andrea in hun gepolitoerde 3550... onderlinge-3-1

De bar werd weer super bediend door Loui en zijn mooie assistente! Rien en Adriaan zorgden voor een goede startlijn, kruisrak en voor de windsrak, zodat er mogelijkheden genoeg waren je plek te verdedigen in het veld, te verbeteren of niet te verbeteren!

8 wedstrijden op een zondag, nog tussen door tijd krijgen om te lunchen, waar krijg je zoveel zeiluren voor het inschrijfgeld?

De stemming heeft de hele dag er goed in gezeten.

Edwin wist de boten snel op de trailer te zetten zodat het gezamenlijk nazeilen op de kant een aanvang kon nemen.

 Geweldig dat het op deze club weer mogelijk werd gemaakt, een kleine kanttekening, graag volgende keer bij de club aftuigen. Bij Ed kan het druk zijn met verhuur van boten en deze stuurlieden wil je niet graag aan de helmstok zien van jouw zeilboot, als je begrijpt wat ik bedoel.

Alle zeilers op de sprintkampioenschappensportieve wedstrijden toegewenst en dat de beste mag winnen.

Met 16m2 groeten, 4398

Uitskagen zijn hier te vinden.


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)