We bestaan 85 jaar, op naar een bijzonder jubileumjaar

 
 

We bestaan 85 jaar, op naar een bijzonder jubileumjaar

Geplaatst op 06-07-2020  -  Categorie: Algemeen

Geachte leden, 

 

Twee dingen zijn zeker: wat missen we de watersport en elkaar! En al helemaal in ons jubileumjaar, NoordZuid bestaat 85 jaar! Op 17 juni 1935 werd de 'eerste' steen van onze vereniging gelegd en is ze geworden wat het nu is. Een gezonde vereniging met rond de 300 leden, eenzaam in Corona-tijd. 

 

Gelukig hebben we voor de oudere jeugd al wel de instructielessen kunnen opstarten. Met gepaste maatregelen hebben we mooie activiteiten op de vereniging. En wat zouden we het werkschip met startfaciliteiten graag met enorme trotst in gebruik nemen, met een toepasselijke naam. Dit laat nog even op zich wachten, maar gaat zeker niet voorbij.

 

De vooruitzichten zijn nu dat de beperkingen in ieder geval tot 1 september gaan duren. Laten we enige positiviteit houden dat het verenigingsleven in beperkte vorm eerder mogelijk is. We houden hiervoor de richtlijnen nauwlettend in de gaten. 

 

Vanuit ieders eigen beweging is het uitoefenen van de watersport natuurlijk wel mogelijk. Om hier op trotse wijze aan onze Watersportvereniging Noord-Zuid Nieuwkoop te denken, vindt u een jubileumvlag als cadeau. Een welverdiend aandenken aan onze vereniging en te gebruiken bij het uitvoeren van onze prachtige hobby. 

 

Gefeliciteerd met deze mijlpaal namens het voltallige bestuur van Watersportvereniging Noord-Zuid Nieuwkoop.

 

Gerben Spaargaren

Voorzitter 


Informatie:

ING Bank Nieuwkoop:  IBAN: NL71 INGB 0652 5616 83

t.n.v. Penningmeester W.S.V. Noord-Zuid Nieuwkoop

KvK: 40446075

 
noordzuid-logo-wit

Locatie en telefoon:

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875  (alleen tijdens evenementen)