Zeilinstructie

Geplaatst op 26-02-2020  -  Categorie: Cursus

In 2020 organiseert Noord Zuid weer zeilinstructie voor de jeugd uit Nieuwkoop en omgeving. Onze jeugdcommissie, bestaande uit actieve ouders en onze ervaren instructeurs, biedt een gevarieerd programma aan voor de beginnende- tot gevorderde zeiler. Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een aantal initiatieven, om de ouders van de zeilers de mogelijkheid te bieden actief mee te genieten van de watersport.
De cursussen worden gegeven in de Optimist en tweemans boot RS Feva. Na twee succesvolle jaren met de RS Feva’s, verwachten we dit jaar ook weer een goed veld te hebben van jonge zeilers die na de Optimist graag door gaan in een tweemansboot. Naast actieve training en uitdaging bieden we ook gezelligheid en plezier voor de zeilers van dit Nieuwkoop Sailing Team (NST).

jeugdopleidingjpg


De CWO opleiding en diplomering voor de Optimist zeilers is volgens de richtlijnen en eisen van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO). Dit heeft als voordeel dat kinderen die in regionaal verband willen (wedstrijd)zeilen of bij andere jeugdopleidingen cursussen willen doen, op het juiste niveau worden ingeschaald.
Liefhebbers kunnen op een aantal vrijdag avonden ook aan vrije training deelnemen in Optimisten en RS Feva’s, tezamen met de 16m2, onder begeleiding van ervaren trainers. Zie evenementen kalender 2020.


WSV Noord-Zuid Nieuwkoop

Noord-Zuid is een watersportvereniging die het plezier, de lol en competitie rondom het zeilen en actief op het water zijn wil versterken en verspreiden. We nodigen je van harte uit om hier een onderdeel van te zijn!

 
noordzuid-logo-wit

Contact info

Molenpad 5
2421 BX
Nieuwkoop
+31(0)172-574875